Acasa | Jucariile GRIMMS | Jucariile Plantoys | Crayon Rocks | Jucariile Ostheimer | Bubble Lab

GRIMM's Spiel und Holz Design


S.C. Rainmakers Consult S.R.L. este unic importator si Brand Ambassador al jucariilor GRIMM's Spiel und Holz Design in Romania. Daca esti interesat sa cunosti produsele Grimm's, sa le testezi sau chiar sa devii magazin partener Grimm's te asteptam sa ne vizitezi in showroom-ul nostru din str. Carol Davila nr.11, sector 5, Bucuresti. De asemenea, ne poti scrie la adresa de email office@rainmakers.ro sau ne poti contacta telefonic la numarul 0756.100.452

GRIMMS Spiel und Holz Design este o afacere de familie cu sediul in Hochdorf, Germania, care creeaza si produce jucarii din lemn pentru clientii din intreaga lume. La sediul din Germania se realizeaza atat designul, cat si finisarea si tratarea suprafetelor, asamblarea, controlul calitatii, ambalarea si livrarea jucariilor. Prelucrarea lemnului este incredintata si catorva ateliere independente din Europa. Lemnul utilizat provine din paduri administrate sustenabil.

Despre jucariile GRIMMS

Avand la baza filozofia jocului deschis (open-ended play, unstructured play, free play), jucariile Grimm's pun accentul pe activitatea creativa a copiilor, aducand in prim plan imaginatia si indemanarea acestora.

Jucariile Grimm's se disting usor prin DESIGN-ul SIMPLU si INGENIOS, combinat cu SUPRAFETE NATURALE si CULORI TERAPEUTICE.

Designul minimalist este complet neinvaziv si tocmai de aceea solicita o intensa activitate din partea copilului, dezvoltandu-i astfel imaginatia si vointa creatoare intr-un mod sanatos si durabil.Astfel, fiecare jucarie se adreseaza copilului printr-o diversitate fantastica de stimuli, provocandu-l sa gaseasca mereu noi si noi modalitati de joc.

Materialele naturale folosite au avantajul de a oferi o bogata experienta senzoriala, extrem de valoroasa intr-o lume dominata de provocari intelectuale. Textura, sunetul, gustul, mirosul, caldura lemnului reprezinta aspecte importante ale contactului fizic cu copilul iar acestea nu se regasesc defel in jucariile din plastic. Ele variaza de la o jucarie la alta in functie de materialul folosit si faciliteaza dezvoltarea sanatoasa a simturilor, fiind considerate aspecte importante chiar si in munca terapeutica pentru copii si adulti de toate varstele. Totodata textura rugoasa este un ajutor pretios in orice joc de constructie, facilitand motricitatea fina si un simt sigur al echilibrului.

Culorile jucariilor Grimms sunt absolut inconfundabile si au o inalta valoare terapeutica. Amintind de mandalele budiste, jocul permanent in imagini tip caleidoscop reprezinta in sine un adevarat spectacol. Sunt relaxante, revigorante, si permit dezvoltarea abilitatilor artistice atat de catre copii cat si de adultii de toate varstele.

Descopera jucariile GRIMMS

Poti oricand sa ne faci o vizita in showroom pentru a testa jucariile Grimm's - vei descoperi aici textura lor specifica, vei savura culorile splendide si vei intelege "pe viu" ce inseamna o jucarie autentica Grimm's.

Vrei sa vezi intreaga paleta a jucariilor GRIMMS? Rasfoieste catalogul de mai jos:


Showroom GRIMM's Spiel und Holz Design

Daca doresti sa testezi sau sa cumperi jucarii GRIMM's ne poti face o vizita in showroom-ul nostru situat in str. Carol Davila nr.11, sector 5, Bucuresti (zona Arenele BNR). Suna-ne la 0756 100 452 si programeaza o vizita!

Magazine ce comercializeaza jucarii GRIMM's Spiel und Holz Design

Poti sa cumperi jucarii autentice GRIMM's de la unul din partenerii nostri de mai jos:Contact: office@rainmakers.ro; 0756.100.452 / 0723.50.70.60


SC Rainmakers Consult SRL
CUI: RO15797755, Nr.Reg.Com: J40/13438/2003,
Bucuresti, Str Lt Col Ctin Marinescu 5, Bl V70, Sc2, Ap 25, sector 5