Acasa | Jucariile GRIMMS | Jucariile Plantoys | Crayon Rocks

GRIMMS Spiel und Holz Design

Cataloage GRIMMS | Cauta magazin

Rainmakers este importator unic al jucariilor GRIMMS in Romania.
GRIMMS Spiel und Holz Design este o afacere de familie cu sediul in Hochdorf, Germania, care creeaza si produce jucarii din lemn pentru clientii din intreaga lume. La sediul din Germania se realizeaza atat designul, cat si finisarea si tratarea suprafetelor, asamblarea, controlul calitatii, ambalarea si livrarea jucariilor. Prelucrarea lemnului este incredintata si catorva ateliere independente din Europa. Lemnul utilizat provine din paduri administrate sustenabil.

Pentru mai multe detalii sau intrebari iti stam la dispozitie la adresa de email office@rainmakers.ro sau telefonic la 0756.100.452

Despre jucariile GRIMMS

Realizate de compania germana GRIMMS Spiel und Holz Design, jucariile Grimm's sunt inspirate din pedagogiile Waldorf si Montessori si promoveaza creativitatea si jocul liber (free play, unstructured play).

Ele au fost gandite in ideea unui DESIGN SIMPLU si INGENIOS, combinat cu SUPRAFETE NATURALE si CULORI TERAPEUTICE.

Designul minimalist este complet neinvaziv si tocmai de aceea solicita o intensa activitate din partea copilului, dezvoltandu-i astfel imaginatia si vointa creatoare intr-un mod sanatos si durabil.Astfel, fiecare jucarie se adreseaza copilului printr-o diversitate fantastica de stimuli, provocandu-l sa gaseasca mereu noi si noi modalitati de joc.

Materialele naturale folosite au avantajul de a oferi o bogata experienta senzoriala, extrem de valoroasa intr-o lume dominata de provocari intelectuale. Textura, sunetul, gustul, mirosul, caldura lemnului reprezinta aspecte importante ale contactului fizic cu copilul iar acestea nu se regasesc defel in jucariile din plastic. Ele variaza de la o jucarie la alta in functie de materialul folosit si faciliteaza dezvoltarea sanatoasa a simturilor, fiind considerate aspecte importante chiar si in munca terapeutica pentru copii si adulti de toate varstele. Totodata textura rugoasa este un ajutor pretios in orice joc de constructie, facilitand motricitatea fina si un simt sigur al echilibrului.

Culorile jucariilor Grimms sunt absolut inconfundabile si au o inalta valoare terapeutica. Amintind de mandalele budiste, jocul permanent in imagini tip caleidoscop reprezinta in sine un adevarat spectacol. Sunt relaxante, revigorante, si permit dezvoltarea abilitatilor artistice atat de catre copii cat si de adultii de toate varstele.

Descopera jucariile GRIMMS

Vrei sa vezi toata gama jucariilor GRIMMS? Rasfoieste catalogul de mai jos:

Noutatile anului 2017:Magazine ce comercializeaza jucarii GRIMM's Spiel und Holz Design

Daca doresti sa cumperi jucarii GRIMMS, contacteaza unul din partenerii nostri de mai jos:Contact: office@rainmakers.ro; 0756.100.452 / 0723.50.70.60


SC Rainmakers Consult SRL
CUI: RO15797755, Nr.Reg.Com: J40/13438/2003,
Bucuresti, Str Lt Col Ctin Marinescu 5, Bl V70, Sc2, Ap 25, sector 5