Acasa | Jucariile GRIMMS | Jucariile Plantoys | Crayon Rocks | Jucariile Ostheimer
Despre jucariile GRIMMS

DESIGN SIMPLU si INGENIOS, combinat cu SUPRAFETE NATURALE si CULORI TERAPEUTICE - iata pe scurt cateva dintre cele mai importante caracteristici ale jucariilor GRIMM's.

Avand la baza filozofia jocului deschis (open-ended play, unstructured play, free play), jucariile Grimm's pun accentul pe activitatea creativa a copiilor, aducand in prim plan imaginatia si indemanarea acestora.

Designul minimalist este complet neinvaziv si tocmai de aceea solicita o intensa activitate din partea copilului, dezvoltandu-i astfel imaginatia si vointa creatoare intr-un mod sanatos si durabil.Astfel, fiecare jucarie se adreseaza copilului printr-o diversitate fantastica de stimuli, provocandu-l sa gaseasca mereu noi si noi modalitati de joc.

Materialele naturale folosite au avantajul de a oferi o bogata experienta senzoriala, extrem de valoroasa intr-o lume dominata de provocari intelectuale. Textura, sunetul, gustul, mirosul, caldura lemnului reprezinta aspecte importante ale contactului fizic cu copilul iar acestea nu se regasesc defel in jucariile din plastic. Ele variaza de la o jucarie la alta in functie de materialul folosit si faciliteaza dezvoltarea sanatoasa a simturilor, fiind considerate aspecte importante chiar si in munca terapeutica pentru copii si adulti de toate varstele. Totodata textura rugoasa este un ajutor pretios in orice joc de constructie, facilitand motricitatea fina si un simt sigur al echilibrului.

Culorile jucariilor Grimms sunt absolut inconfundabile si au o inalta valoare terapeutica. Amintind de mandalele budiste, jocul permanent in imagini tip caleidoscop reprezinta in sine un adevarat spectacol. Sunt relaxante, revigorante, si permit dezvoltarea abilitatilor artistice atat de catre copii cat si de adultii de toate varstele.

Descopera toata gama jucariilor GRIMMS

Cu sute de modele disponibile, Grimm's reprezinta o lume intreaga. Rasfoieste catalogul de mai jos si alege tot ce te inspira::


Noutatile anului 2019 le poti gasi aici:


Testeaza jucariile GRIMM's

Daca doresti sa testezi sau sa cumperi jucarii GRIMM's ne poti face o vizita in SHOWROOM-ul nostru situat in str. Carol Davila nr.11, sector 5, Bucuresti (zona Arenele BNR). Suna-ne la 0756 100 452 si programeaza o vizita!


Devino si tu partener GRIMM's

S.C. Rainmakers Consult S.R.L. este unic importator si Brand Ambassador al jucariilor GRIMM's Spiel und Holz Design in Romania.
Daca doresti sa comercializezi jucariile noastre te rugam sa ne scrii pe adresa de mai jos. Lasa-ne cateva informatii despre tine si te vom contacta imediat

Contact: office@rainmakers.ro; 0756.100.452 / 0723.50.70.60
SC Rainmakers Consult SRL
CUI: RO15797755, Nr.Reg.Com: J40/13438/2003,
Bucuresti, Str Lt Col Ctin Marinescu 5, Bl V70, Sc2, Ap 25, sector 5