Acasa | Jucariile GRIMMS | Jucariile Plantoys | Crayon Rocks | Jucariile Ostheimer

PlanToys

S.C. Rainmakers Consult S.R.L. este Brand Ambassador si importator unic al jucariilor PlanToys in Romania.

Vrei sa descoperi aceste minunate jucarii si sa te convingi tu singur de toate acele calitati pentru care PLAN TOYS se bucura de o binemeritata recunoastere internationala?
Te asteptam sa ne vizitezi in SHOWROOM-ul nostru situat in Bucuresti, str. Carol Davila nr.11. Te poti programa prin email la office@rainmakers.ro sau telefonic la numarul 0756.100.452

In cazul in care esti interesat sa devii REVANZATOR al jucariilor noastre te rugam sa ne contactezi pentru detalii la office@rainmakers.ro sau telefonic la numarul 0756.100.452

Descopera PlanToys

Plan Toys fabrica jucarii din lemnul arborelui de cauciuc. Sunt jucarii ecologice, extrem de rezistente la folosinta indelungata, genul de jucarii prietenoase atat cu cel mic cat si cu mediul inconjurator. Inspiratia pentru designul jucariilor porneste de la o atenta cunoastere a nevoilor fiecarei varste, jucariile Plan Toys fiind concepute special pentru dezvoltarea si educarea celor mici.

Intreg procesul de fabricare a jucariilor este unul special, atent gandit astfel incat sa respecte reguli stricte de siguranta, fiind in acelasi timp prietenos cu mediul inconjurator si comunitatea locala. Aceasta grija incepe cu materialul folosit: pentru fabricare este folosit doar lemnul arborilor de cauciuc ce nu mai produc latex, iar solul arborilor iesiti din productia activa de latex nu se mai fertilizeaza timp de 3 ani inainte de a fi taiati pentru fabricarea jucariilor, obtinand astfel o materie prima necontaminata.

Lemnul astfel obtinut este folosit pentru obtinerea jucariilor, iar resturile care in mod normal ar fi considerate pierderi in procesul de fabricatie si inlaturate sunt folosite pentru obtinerea Plan Wood sau procesele auxiliare de productie (ex. pentru incalzirea spatiilor de productie). In acest fel Plan Toys este recunoscut ca un producator Eco-Efficiency Manufacturing, fiind catalogat ca o companie neutra din punct de vedere al amprentei de carbon.

Plan Wood este un material dezvoltat de Plan Toys, format pe baza rumegusului rezultat in urma prelucrarii lemnului masiv. Este un material durabil, extrem de rezistent la folosire indelungata, care poate fi folosit pentru jucariile destinate mediului umed. Jucariile Plan Toys pentru apa sunt create din acest material si pot fi folosite fara probleme ca inlocuitori la jucariile traditionale pe baza de plastic. Prin acest proces de fabricare a Plan Wood, Plan Toys se asigura ca risipa lemnului pretios este minima.

Pentru intarirea lemnului Plan Toys foloseste un proces de uscare a lemnului in cuptoare speciale, fara adaos de substante chimice daunatoare. Nici asamblarea jucariilor nu este uitata: Plan Toys foloseste adezivi E-zero fara formaldehida, pentru imbinarea jucariilor sale, iar vopselurile utilizate pentru obtinerea culorilor sunt vopseluri non toxice pe baza de apa, fara adaos de coloranti chimici, plumb sau metale grele.

Ambalajele jucariilor Plan Toys sunt fabricate din hartie reciclata, tiparirea detaliilor comerciale fiind facuta cu cerneala pe baza de soia. Devin astfel mai prietenoase cu mediul inconjurator, fiind mai repede biodegradabile decat ambalajele traditionale.

Plan Toys sustine comunitatea locala prin actiuni ecologice prin programe anuale de replantare a arborilor de cauciuc si se implica la nivel international in diverse proiecte menite sa imbunatateasca viata celor mici. MomMadeToys este o astfel de initiativa dedicata copiilor cu nevoi speciale, in urma careia Plan Toys a dezvoltat o serie de produse care raspund atat nevoilor specifice ale acestor copii cat si nevoilor generale ale copiilor de pretutindeni.

Aceasta atentie deosebita acordata mediului inconjurator si comunitatii au adus companiei Plan Toys un binemeritat renume de “companie verde”.

Descopera toate modelele PlanToys

Cu peste 400 de modele de jucarii disponibile, PlanToys ofera o gama larga de instrumente dedicate nevoilor educationale si de joc. Ne poti face o vizita in SHOWROOM-ul nostru pentru a testa jucariile si a descoperi modelele care ti se potrivesc. Catalogul nostru complet il gasesti aici:

Testeaza jucariile PLAN TOYS

Daca doresti sa testezi sau sa cumperi jucarii PLAN TOYS ne poti face o vizita in SHOWROOM-ul nostru situat in str. Carol Davila nr.11, sector 5, Bucuresti (zona Arenele BNR). Suna-ne la 0756 100 452 si programeaza o vizita!Devino si tu partener PLAN TOYS

Suntem in cautare de parteneri! Daca doresti sa comercializezi jucariile noastre te rugam sa ne scrii pe adresa de mai jos. Lasa-ne cateva informatii despre tine si te vom contacta imediat

Contact: office@rainmakers.ro; 0756.100.452 / 0723.50.70.60
SC Rainmakers Consult SRL
CUI: RO15797755, Nr.Reg.Com: J40/13438/2003,
Bucuresti, Str Lt Col Ctin Marinescu 5, Bl V70, Sc2, Ap 25, sector 5